Friday, January 1, 2016

Friends (1994–2004) Butun Bolumler Boxset Entegre Ingilizce Altyazi Full Indir


Info / Bilgi :

Friends, 1994 - 2004 yılları arasında yayınlanmış ve toplam 10 sezon sürmüş bir komedi dizisidir. Amerika'da NBC televizyonunda ve Türkiye'de de Sıkı Dostlar adı altında Show Tv, Cine5, Atv ve son olarak Digiturk ekranlarında yayınlanmıştır.

Dizinin hikayesi, New York'ta yaşayan 20'li yaşlarda üçü kadın, üçü erkek olan altı kişilik yakın arkadaş gurubunun yaşamları etrafında geçmektedir. Dizinin başrolünü bu altı karakter oluşturur. Dizide ki bu 6 karakterden hiçbiri diğer bir karakterden ön plana çıkmamıştır.

Friends, yayınlandığı 10 sezon boyunca yüzlerce ödüle aday olmuş, bir çoğunu kazanmıştır. 6 "Primetime Emmy Awards", 1 "Outstanding Comedy Series" , 1 "American Comedy Award" , 1 "Golden Globe Award" , 3 "Logie Award" , 6 "People's Choice Award" kazandığı ödüllerden bir kısmıdır.

Friends, Amerikan tarihinde en çok izlenen komedi dizisi olmuştur. 100'den fazla ülkede yayınlanmış, final bölümünü 51,1 milyon kişi izleyerek ayrı bir rekora daha imza atmıştır.

Dizide ki karakterlerden Joey Tribbiani, Friends sona erdikten sonra aynı karakteri devam ettirdiği "Joey" adlı diziye başlamıştır.

Screenshoot / Ekran Alintisi :

File Info / Dosya Bilgileri :

Dosya Türü : .Rar
Boyut : 19.6Gb
Part Sayısı : 20
Sunucu : Turbobit


No comments:

Post a Comment