Wednesday, March 2, 2016

Far Cry 4 RG [RePack] Full + Turkce Yama + Yamalar + Update 1.50Gb Turbobit Links Indir Oyna


İnfo / Bilgi :

Far Cry 4’ün harita büyüklüğü Far Cry 3’ün haritasına yakın bir boyutta olacak. Tabii Far Cry 4 daha dağlık bir bölgede geçtiği için harita oldukça büyük görünecek.
Far Cry’ın arkasındaki ekip, oyunun yerliliğini bozmayacak bir proje üzerinde çalışıyormuş. Yani Far Cry serisinde yeni bir Blood Dragon bekleyemeyiz.
Alex Hutchinson, mod yapımcılarına oldukça sıcak bir tavırla bakıyor. Yani Far Cry 4’ün PC sürümünde mod desteği görebileceğiz fakat bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yok.
Far Cry 4’te köpek balıkları bulunmayacakmış fakat bal arıları ve saldırgan balıklar olacakmış.
Oyundaki bazı yüksek bölgelerde hava faktörü devreye girecekmiş. O tür bölgelere gidebilmek için oksijen tüpüne ihtiyaç duyabilecekmişiz.
Oyundaki bazı bölgelerde çığ tehlikeleri de olabilecekmiş fakat bu çığları kendi yarattığımız sesler ile harekete geçiremeyeceğiz. Bu çığ olayları tamamen planlanan şeylere bağlı olacak.
Oyuncular Far Cry 4’ün PS4 ve PS3 sürümlerini aldıklarında Keys to Kyrat isimli 10 adet bilet kazanacaklarmış. Bu biletleri arkadaşlarımıza verebileceğiz ve bu biletler ile arkadaşlarımız Far Cry 4’ün sınırlandırılmış bir sürümünü oynayabileceklermiş.
Far Cry 4’te yerli (Local) co-op modu bulunmayacakmış.
Far Cry 4’te çoklu oyuncu moduna dayalı co-op bulunacakmış. Ayrıca Far Cry ekibi Far Cry 3’ün çoklu oyuncu modunun başarısız olduğunun farkında. Yani Far Cry 3 benzeri bir çoklu oyuncu modu ile karşılaşmayacağız.
Oyundaki kanat takımını (Wingsuit) senaryonun başlarında açabilecekmişiz.
Oyundaki bazı sinematiklerde, oyuncunun bazı aksiyonlara girmesine izin verilmiş fakat bu olaylar tamamen gizli tutulmuş. Yani sinematik sırasında o an aksiyona girip, giremeyeceğimiz bize söylenmiyor. Ayrıca Far Cry 4’te Quick Time Event özelliği bulunmayacakmış.
Araba sürerken diğer arabaların camından içeri bomba atabilecekmişiz.
Oyundaki ateş sıçlaraması değiştirilmemiş. Eski oyunlardaki gibi sıçramaya devam ediyormuş.
Oyunda tezekleri ilginç yollar ile kullanabilecekmişiz. Bunlara ok yapma da dahil edilmiş.
Oyun esnasında kullanıcı ara yüzünü, tecrübe puanı barı gibi herşeyi kapatabilecekmişiz. Bu özelliğin koyulma sebebi ise Playstation 4’ün Share özelliğini daha rahat kullanabilmemiz olarak açıklandı.
Far Cry 4’te bir çok son bulunabilecek ve bu sonlar Far Cry 4’deki “Kötü son için X’e bas, iyi son için O’ya bas” şeklinde olmayacakmış.
Oyun içerisinde farklı gruplar içerisine girebileceğiz ve bu girdiğimiz gruplar oyundaki karakterlerle olan ilişkimizi hatta oyunun sonunu bile etkileyebilecekmiş.

Screenshoot / Ekran Alintisi :

Trailer /Fragman :


File Info / Dosya Bilgileri :

Dosya Türü : .Rar
Boyut : 22.6Gb
Part Sayısı : 16
Sunucu : Turbobit


No comments:

Post a Comment