Thursday, April 30, 2009

Geçici E-posta Adresi Almak



BURADAN BUYRUN

Merhaba ey dostlar benim gibi günde 1.245.875 siteye/foruma üye oluyorsanız ve bu sitelerden dakka başı bilmem su bilmem bu geliyorsa artık bunlardan kurtuldunuz! hadi iyiz (:

Anlatım/Kullanım:
Kullan-At Geçici E-posta Servisi size, gereksiz üyelik isteyen sitelerde gerçek e-posta adresinizi vererek mesaj bombardımanlarına yakalanmamanız için, 15 Dakika boyunca kullanabileceğiniz geçici e-posta adresi sağlar. Bu sayede üyelik gerektiren websitesindeki işiniz tamamlanır, mesaj bombardımanlarından kurtulurak kendinizi güvende hissedersiniz.

Size sağlanan geçici e-posta adresi ile posta alabilir, aldığınız e-posta mesajlarını okuyabilir ve mesajları yanıtlayabilirsiniz.

NOT: Üyelik işlemi gerçekleştirdiğiniz web sitesine ait sunucu yoğunluğuna göre, e-posta mesajını almanız gecikebilir. Bu tamamen üye olduğunuz web sitesi ile ilgili bir durumdur. E-posta gelene kadar "Bana ek zaman tanı" bağlantısına tıklayabilirsiniz. Sistemin çalışıp çalışmadığından emin olmak için, Gmail hesabınızdan, geçici e-posta adresinize bir e-posta mesajı göndermeyi de deneyebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment